Loveshoot Engbertsdijksvenen

Hoe spannend is het als je gaat trouwen en er dan de hele dag zo’n fotograaf achter je aan loopt die alles vastlegt wat je doet. Hoe voelt zoiets?
Vind ik dat wel leuk op mijn mooiste dag?
Die klik die ik met de fotograaf had aan de keukentafel, heb ik die ook nog wel als we foto’s gaan maken?
Lukt het hem wel om ons mooi op de foto te krijgen? Ik sta namelijk nooit mooi op de foto.
 
Dat zijn zomaar wat vragen die door je heen zouden kunnen gaan voorafgaand aan jullie trouwdag. Daarom krijg je bij het standaard en luxe pakket de optie voor een gratis loveshoot. Tijdens zo’n lovehoot maken we enkele foto’s om te kijken hoe dat nu voelt om samen op pad te zijn en foto’s te maken.

Janet en Jaap Willem trouwen begin volgend jaar in het prachtige Twente. Een mogelijkheid om foto’s te maken bij goed weer is op de Engbertsdijksvenen. Een prachtig natuurgebied, waar helaas sommige zeer fotogenieke plekjes voorbehouden zijn aan de natuur (verboden toegang voor fotografen), maar waar gelukkig ook nog genoeg ruimte is voor mooie foto’s.

Eigenlijk heb je ook niet heel veel nodig voor een mooie fotoshoot. Een camera, licht en een verliefd koppel is ruim voldoende. We hebben hier een redelijk simpele wandeling gemaakt en hebben langs de wandelpaden gebruik gemaakt van de fotogenieke plekjes. Som wachtend tot de wandelaars weer verder waren gelopen.

Het is even het moment afwachten, ontdooien voor de camera, totdat je niet meer merkt dat ik er ben. Dat moment dat je even vergeet waar je ook alweer bent en met welk doel. Dat moment dat je alleen maar oog hebt voor elkaar.

En als je dan zo hard gewerkt hebt om mooi op de foto te komen, dan mag je best even genieten van een lekker wijntje in de natuur. Dat is ook niet iets wat je elke dag doet. Een fotoshoot picknick. Nou ja, als een picknick zonder eten, maar met wijn ook een picknick is dan.

En veel meer dan geduld en oog voor detail heb je dan ook niet nodig om dan nog even een ‘magische’ foto te schieten die met een gerust hart groot aan de muur gehangen mag worden.